Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierjarige bestrijdt bloemenverspilling bij Albert Heijn

Wat gebeurt er met de bloemen bij de Albert Heijn die niet verkocht worden? Worden die zomaar weggegooid? Een meisje van vier vroeg dat af - en ze bedacht ook meteen een oplossing. Met een bolderkar vol bloemen verblijdt de kleine meid alle opa's en oma's van Stratum. 

Haar moeder schrijft: "Toen onze dochter van 4 een keer vroeg wat ze met ‘die’ bloemen doen, wijzend naar wat zielig ogende bloemenbosjes in emmers in onze winkel legde ik uit dat ze die uiteindelijk weg gooien... Weken gingen voorbij en elke keer wees ze weer en begon er over dat dat toch sonde was ‘hè mama'. Toen besloot ik er serieus op in te gaan. En na wat doorvragen was ze vastberaden de bloemen uit te delen in het bos waar we wonen, voor de opa’s en oma’s die alleen zijn. En met dit verhaal gingen we naar onze Albert Heijn. Zij vinden bloemen weggooien ook niet leuk, en dus mogen we de bloemen meenemen! Thuis spaarden we al potten en dus hebben we kleine boeketjes gemaakt die we in de potten zetten zodat ze gelijk op tafel kunnen! Hier het resultaat ... De reacties waren hartverwarmend, dit gaan we vaker doen."

Publicatiedatum: