Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karten in de hal bij F.N. Kempen

Ondanks de wat latere start van het seizoen en de droogte in juli was het een geslaagd jaar voor F.N. Kempen. Er werden verschillende successen gevierd, waaronder de twee persprijzen die in ontvangst werden genomen tijdens Plantarium. Reden genoeg om dit te vieren tijdens het kerstuitje dit jaar.

Afgelopen donderdag 13 december vond het jaarlijkse kerstuitje voor het personeel van F.N. Kempen plaats. Dit jaar was het de beurt aan het verkoopteam om de dag te organiseren. De dag ging van start met een heerlijke lunch op de kwekerij. Nadat iedereen een goede bodem had gelegd, vertrok het F.N. Kempen team naar Waterdrinker waar een leerzame rondleiding werd gegeven. 

Bij terugkomst op de kwekerij was er als verrassing een kartbaan aangelegd in de productiehal. Na een gezellige strijd werd de dag afgesloten in de kantine van F.N. Kempen waar tot laat in de avond tijdens de gourmet werd nagepraat over de dag.


Voor meer informatie:
F.N. Kempen BV
Oosterlandweg 45
3641 PV Mijdrecht
T: 0297-593589
www.fnkempen.nl

Publicatiedatum: