Opening cactustuin in Thailand met Nederlands tintje

Deze week is in Thailand een grote cactustuin geopend welke onderdeel uitmaakt van Nong Nooch Pattaya tropische tuin. Hierbij mocht Gert Ubink aanwezig zijn als vertegenwoordiger van Succulent Valley, het bedrijf van Ubink op Tenerife, die de planten voor de cactustuin geleverd heeft.

Vlnr: Kampon Tansacha, Miss Nederland Rahima Dirkse en Gert Ubink van Handelskwekerij Ubink

Het park strekt zich uit over meer dan 250 hectare en is een van de grote toeristische attracties in Thailand. De eigenaar, meneer Kampon Tansacha, had al een tijd de wens om hier een groot cactuspark aan toe te voegen. In 2018 is door de samenwerking met de Nederlanders deze wens in vervulling gekomen.

De cactustuin is opgezet met als thema 'dinosaurus'. Alle tentoongestelde beelden zijn gemaakt door werknemers van de tuin.

Miss Universe
Om de opening feestelijk te vieren was er afgelopen donderdagavond een uitgebreide gala-avond waarbij tevens 40 deelneemsters van de Miss Universe verkiezing aanwezig waren. Toevalligerwijs vindt deze verkiezing op dit moment plaatst in Thailand en de missen gaven speciaal op uitnodiging van de eigenaar acte de pr├ęsence. De dag hierna is het park officieel geopend en kan deze vanaf nu ook bezocht worden door bezoekers.

Voor meer informatie:
Handelskwekerij Ubink
Tel: 31-297-326880
info@ubink.nl
www.ubink.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven