Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe productiekas met kantoorgebouw voor Floraplus

Tholen - Aan de Meerlandenweg 40 in Amstelveen wordt een nieuwe productie- en verwerkingskas gebouwd. Floraplus zal er in 2019 zijn intrek in nemen. De bloemenspecialist werd eerder weggekocht van de Middenweg in Amstelveen, slechts enkele kilometers verderop.
Floraplus produceert, selecteert en levert bloemen aan bloemisten.

Ron en Nicolette Hooyma, Floraplus, slaan de eerste paal

Het project is in handen van Zwirs Horti Projects. Er komen 8 dockshelters, diverse kantoorruimtes en een bijbehorende kantine. Hans van der Meijs plaatst in de verwerkingshal verschillende koelcellen met een duurzaam chiller systeem. In totaal zal het complex een oppervlakte van 10.000 m² tellen. 

Complete uitvoering
“De eerste paal is geslagen”, vertelt Raymond Zwirs. Hij is in zijn nopjes over het project. “Het was in het voortraject al heel prettig samenwerken. Het ging echt op basis van wederzijds vertrouwen. We gaan het gewoon samen beetpakken.” Zwirs Horti projects is verantwoordelijk voor de complete uitvoering van het project, voor zowel de productie- en verwerkingskas als de utiliteitsgebouwen.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de fundatie. In januari worden de staalconstructies omhoog gezet. Eind maart moet het gebouw klaar zijn. In de maand die volgt worden de machines geïnstalleerd, zodat de hal in mei door Floraplus in gebruik kan worden genomen.


Zwirs Horti Projects
Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
T: +31 (0) 174 296606
E: info@zwirshorti.nl
www. zwirshorti.nl

 

FloraPlus BV
Middenweg 53
1432 DE Aalsmeer
T: +31 (0)297 - 329 938
www.floraplus.nl
M: +31 (0)6 - 54 605 427
E: sales@floraplus.nl
www.floraplus.nl