E-Nova, Horti-Innovations en M-Products

Nieuwe generatie elektrische trekkers gepresenteerd

Horti-Innovations en M-Products introduceren naast de bestaande lijn van elektrische voertuigen een nieuw zitmodel met de naam E-Nova. Bij het ontwerpen is er naast de functionaliteit en het gebruikersgemak veel rekening gehouden met het uiterlijk en de veiligheid van het elektrische voertuig.

Moderne uitstraling
Bij het ontwerp is er goed gekeken naar het uiterlijk in combinatie met extra functionaliteit. De E-Nova heeft een moderne uitstraling en een compacte bouw. Hierdoor is de E-Nova zeer wendbaar, met een draaicirkel van slechts 1,8 meter. Voorzien van 3 grote luchtbanden rijdt de E-Nova soepel over zachte ondergronden. Door gebruik te maken van kunststof kappen die veel vormvrijheid bieden hebben we de E-Nova mooie rondingen kunnen geven. Met een body van metaal is de E-Nova robuust genoeg om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die onze klanten aan kwaliteit stellen. Hier zijn we goed in geslaagd, aldus Ryan Lansbergen die aan het hoofd van de ontwikkeling stond.

Multifunctioneel
Om breed ingezet te kunnen worden bij verschillende werkzaamheden heeft de E-Nova een aanpasbare achter-opbouw. Deze achter-opbouw kan uitgevoerd worden met verschillende hulpmiddelen, zoals opberg- en gereedschapskisten. Onder de stoel zit een verborgen opbergruimte die bereikt kan worden door de kap omhoog te liften. De opbergruimte is af te sluiten en daarmee geschikt voor bijvoorbeeld de technische dienst om gereedschap en onderdelen in op te bergen. Daarnaast is de E-Nova met veel verschillende koppelingen leverbaar en kan hierdoor aan elk aanhangertype aangepast worden.

Een krachtig voertuig
De E-Nova is uitgerust met een sterke en betrouwbare 1500Watt AC motor die zorgt voor een krachtig voertuig met een snelheid van 12km/h. Het trekvermogen van de E-Nova is afhankelijk van de omstandigheden. In de regel ligt het trekvermogen tussen de 2000 en de 2500 kg. Standaard is de E-Nova voorzien van een Gel accu, optioneel kan gekozen worden voor een Lithium pakket. De accupakketten zijn eenvoudig en snel uitwisselbaar. Opladen gaat via een interne lader met een geïntegreerd aansluitsnoer.

E-Nova op de IPM in Essen
De E-Nova is vanaf heden te bestellen bij Horti-innovations en M-Products. U kunt de E-Nova komen bekijken op één van onze stands op de IPM in Essen. U vindt ons op standnummer 3B-54 en 3A-36. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. De vakbeurs vindt plaats op 22 t/m 25 januari 2019 in Essen.

Voor meer informatie:
Horti Innovations
T: 0174-226500
E: info@horti-innovations.nl
www.hortiinnovations.nl/voertuigen.html

M-Products
T: 0174-225832
E: info@m-products.nl
www.m-products.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven