Kathleen Goense nieuwe directeur ZLTO

ZLTO heeft per 1 december 2018 een nieuwe algemeen directeur in de persoon van Kathleen Goense. Zij zal na haar aanstelling de externe zichtbaarheid van ZLTO vormgeven en tegelijkertijd intern de organisatie sturen en begeleiden in de realisatie van de organisatiekoers “Boeren hebben een Oplossing”, laat ZLTO weten.

ZLTO heeft een duidelijke koers voor de komende jaren. "We willen nog meer van betekenis zijn op het erf van onze leden. We willen onze leden ondersteunen bij het leveren van hun bijdrage aan de drie grootste maatschappelijke thema’s voor ons land: voedselzekerheid & -gezondheid, klimaat en vitaal platteland." 

Goense is momenteel directeur bij Rabobank. Ze is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Zeeland. Ze heeft ervaring met de agrifoodsector in binnen- en buitenland en is zeer ervaren in het leiden van strategische verandering en tot uitvoer brengen van strategieën en organisatieplannen. Ze leidt graag de verdere strategische ontwikkeling van “Boeren hebben een Oplossing” en de concrete realisatie ervan met een organisatie om trots op te zijn. Hierbij vindt ze het belangrijk om samen te werken met anderen: met leden, met partijen in de Agrifood sector en ook erbuiten, met relaties en met de medewerkers van ZLTO.

Bron: ZLTO


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven