Special Dienstverlening van start

In oktober hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'Dienstverlening' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden en dat geldt voor zowel Groentennieuws.nl en BPnieuws als onze internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily.

Dienstverlening
Dienstverlening is een breed onderwerp. Alle bedrijven immers, die een bepaalde dienst of service bieden, kunnen daaronder geschaard worden, zoals: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus. En wat te denken van de bedrijven die meedenken en -doen op het gebied van aardwarmte, CO2, waterzuivering en meer. Ook onderzoeksinstellingen en dienstverleners tijdens de teeltwissel kunnen in deze rubriek op bijzondere aandacht rekenen.

De Special Dienstverlening duurt tot en met 31 oktober. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost €900. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie € 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en €580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven