Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantenpaspoort krijgt een nieuw gezicht

Naktuinbouw organiseert 19 en 20 september bijeenkomsten over het plantenpaspoort nieuwe stijl en over wat er op u afkomt in verband met de Brexit. Daarnaast wordt uitleg gegeven over e-CertNL. De bijeenkomsten vinden plaats op 19 september in Tiel en op 20 september in Roelofarendsveen en duren van 16.30 tot 20.00 uur (inclusief eenvoudige maaltijd).



Inschrijven voor de bijeenkomsten kan via deze link.

Het plantenpaspoort is al jaren een vertrouwd begrip. Toch gaat er iets veranderen. Per 14 december 2019 krijgt u te maken met nieuwe EU-wet- en regelgeving rondom de plantenpaspoortplicht: de EU-Plantgezondheidsverordening. De nieuwe verordening zorgt ervoor dat het plantenpaspoort makkelijker herkenbaar is en dat bij besmettingen de mogelijke bron makkelijker te traceren is. Bekijk de website van Naktuinbouw voor vraag en antwoord over de plantenpaspoortplicht, registratie en het uiterlijk van het nieuwe plantenpaspoort.

bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: