Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraTag steeketiketten uit voorraad leverbaar

Planten of bloemen kunnen zich met behulp van een steeketiket onderscheiden. De FloraTag steeketiketten van De Koningh Coding & Labeling kunnen in de meest gangbare afmetingen uit voorraad geleverd worden. Maar liefst in 10 kleuren en in een witte variant.



De meeste telers werken met steeketiketten van 100 x 20mm en 120 x 25mm in afmeting. De Koningh kan de FloraTag steeketiketten in die formaten uit voorraad leveren in 10 kleuren en een witte variant. Er kan hierbij gekozen worden uit blauwe, bruine, gele, grijze, groene, mintgroene, oranje, paarse, rode, roze en witte FloraTag steeketiketten.

PVC
De FloraTag steeketiketten zijn gemaakt van 380mU dik PVC materiaal. "Ideaal voor gebruik in de tuinbouwindustrie. Zeker in combinatie met het speciale was/hars lint voor telers. Dit lint zorgt voor een vocht- en veegvaste afdruk van de informatie op de steeketiketten", aldus De Koningh.



Printen
Om bloemen en planten van productinformatie en logistieke data te voorzien, kan op het dikke PVC materiaal geprint worden, bijvoorbeeld met een door De Koningh Coding & Labeling aangeraden de Toshiba B-EX4 desktop printer. Door daarbij ook te kiezen voor het was/hars printlint, krijgen de etiketten de juiste uitstraling en blijft alle informatie altijd zichtbaar.

10 kleuren steeketiketten
DecoNova levert jaarlijks meer dan 23 miljoen chrysantenstekken aan telers door heel Europa. Om alle stekken goed te onderscheiden maken zij gebruik van de FloraTag steeketiketten van De Koningh Coding & Labeling. ‘Voor het gemak van onze telers is de kleur van de chrysant ook de kleur van het steeketiket. Zodoende is in één oogopslag te zien om welke kleur het gaat.', aldus Willem Koot, productiemanager bij DecoNova.

HortiContact
De Koningh Coding & Labeling is van 20 t/m 22 februari te bezoeken op de HortiContact in Gorinchem (stand 184).

Voor meer informatie:
De Koningh Coding & Labeling
www.dekoningh.nl

Publicatiedatum: