Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Iperen introduceert Bioline’s ‘New Generation Bugline’

Het vernieuwde product met voorlopig de naam ‘New Generation Bugline’ is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Natte kweekzakjes zijn verleden tijd en ook het probleem van muizenvraat is naar eigen zeggen nagenoeg opgelost, waardoor de uitloop van roofmijten sterk is verbeterd.



De NG Bugline zorgt ervoor dat overal een gelijkmatige hoeveelheid Cucumeris in het gewas terechtkomt. Zo wordt het gewas optimaal beschermd tegen trips. Naast het vernieuwde lint is ook gebleken dat bijvoeren op de NG Bugline een goede extra populatie ontwikkeling van Cucumeris laat zien. Van Iperen geeft aan hoge verwachtingen van deze New Generation Bugline te hebben.
 
Van Iperen introduceert het verbeterde lint momenteel bij een aantal van haar telers. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Binnenkort volgt er meer informatie via een telersbijeenkomst en een brede marktintroductie.


Voor meer informatie:
Van Iperen
Smidsweg 24
3273 LK Westmaas
T: 0186 - 57 88 88
www.iperen.com

Publicatiedatum: