Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verstelbaar lastrek voorkomt kapotte europallets

Iedereen die met een palletwagen een europallet in de breedte oppakt herkent het wel: "krak!"; de wielen en de vorken drukken bij het liften de pallet uit elkaar.

Voor dit zo herkenbare en kostbare euvel produceert Prins Maasdijk al jaren zogenaamde verstelbare lastrekken. Sinds kort is er een sterk verbeterde versie beschikbaar.



Het rek is nu met één handeling makkelijk en dus sneller bedienbaar. Het rek is gefabriceerd van zeer sterk koker materiaal en een stalen UNP 50 profiel.

Wanneer het lastrek naar voren wordt gebracht, wordt de afstand waarmee de vorken in het pallet steken gereduceerd en de lading komt tegen het rek. Met deze tijdelijke verkorte vorken zal geen enkel europallet meer ontwricht worden en de lading blijft aan één zijde ondersteunt.



Het lastrek wat nu in productie is genomen is geschikt voor de modellen Cesab pallettrucks: Cesab P216, Cesab P218, Cesab P220 en Cesab P320. Het nieuwe lastrek is vooral ideaal voor palletwagens met een zijwisselsysteem.

De eerste modellen zullen binnenkort als eerste in gebruik worden genomen bij Rainbow in De Lier.

Voor meer informatie:
Prins Maasdijk
Tuindersweg 37
2676BD Maasdijk - NL
T: +31 (0) 174 516240
F: +31 (0) 174 518142
www.prinsmaasdijk.nl
Publicatiedatum: