LetsGrow.com is sinds de introductie van de email notificatie de grens van 1 miljoen berichten gepasseerd. Het gebruik stijgt exponentieel: dit jaar alleen al bijna een half miljoen notificaties. Afgelopen donderdag was het dan zover: Dirk Jan en Laurens Oudijk van Decorum teler Jac Oudijk Gerbera’s uit Moerkapelle hadden de eer om het 1 miljoenste bericht te versturen. En om dit te vieren heeft LetsGrow.com getrakteerd op een heerlijke taart voor het gehele bedrijf.


Van links naar rechts: Dirk Jan Oudijk, Yuri Alsemgeest, Laurens Oudijk

Dat de emailnotificaties zeer handig zijn, beaamt Dirk Jan: “Wij gebruiken de notificaties bijvoorbeeld om te zorgen dat we in onze vergelijkingsgroep allemaal op hetzelfde tijdstip dezelfde informatie hebben. Dat maakt het gesprek tijdens de rondgang veel effectiever.” Daarnaast vind Dirk Jan het een perfect middel om te waarschuwen. “Zo hebben we een notificatie ingesteld die een email stuurt zodra het botrytismodel een te hoge infectiedruk voorspelt. Wij kunnen daarmee vroegtijdig de juiste klimaataanpassingen doen. Mede door dit soort modellen kunnen wij de kwaliteit richting onze Decorum klanten blijven garanderen.”

Yuri Alsemgeest van LetsGrow.com beaamt dat er wekelijk meer gebruik gemaakt wordt van de notificatie functie. “Het versturen van wekelijkse overzichten was al breeduit bekend onder onze klanten. LetsGrow.com ontsluit steeds meer modellen en ontwikkeld samen met partners meerdere analyse tools en daardoor zien we nu ook een forse stijging in het gebruik van de notificaties waarbij een signalering afgegeven wordt.”

Wilt u ook weten wat LetsGrow.com voor u kan betekenen? Kijk dan op www.letsgrow.com of bel met 010 – 460 81 08