Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bouw 27.500 m2 glas van start

Ontwikkelingsbedrijf HOT realiseert eerste project samen met Pligt Professionals

Tholen - Door samenvoeging van het bestaande potplantenbedrijf van Pligt Professionals in ’s-Gravenzande met het perceel tuinbouwgrond van 5,6 ha van het Ontwikkelingsbedrijf HOT Westland ontstaat langs de Maasdijk in ’s-Gravenzande een perceel van 10 ha glastuinbouwbedrijf. Pligt Professionals heeft daarnaast nog een vestiging in Heinenoord van 42.000 m2.

Met ondersteuning van Yeald uit Naaldwijk wordt de uitbreiding, ontwikkeling en nieuwbouw van het potplantenbedrijf van Pligt Professionals in ’s-Gravenzande gerealiseerd. De vergunning voor de nieuwbouw is recent verleend en inmiddels is gestart met de uitbreiding met 27.500 m2 glas met een moderne verwerkingsruimte. Daarna wordt er in fase 2 nog eens 20.000 m2 glas gebouwd tot in totaal 82.000 m2 op de locatie in ’s-Gravenzande.


Vlnr: Arthur Vijverberg van Yeald, Gert van der Pligt van Pligt Professionals en Rob van den Ende, directeur HOT.

Van der Pligt is zeer tevreden over de samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf HOT. Door uitbreiding van het bestaande bedrijf kan Pligt Professionals efficiency en synergie voordelen realiseren en verder groeien met haar klanten. Ontwikkelingsbedrijf HOT draagt met de verkoop van het perceel aan Pligt Professionals bij aan verdere schaalvergroting, modernisering en verduurzaming van de glastuinbouw in het Westland.


Voor meer informatie:
Pligt Professionals
Gorzenweg 6E
3274 LL Heinenoord
T: +31 (0)186 60 12 63
E: info@PligtProfessionals.nl
www.pligtprofessionals.nl
Ontwikkelingsbedrijf HOT

www.onderneming2026.nl
Publicatiedatum: