Sinds januari is Decorum in de markt te vinden met haar nieuwe look and feel, maar daarnaast ontwikkelt Decorum jaarlijks verschillende concepten met een bijzonder verhaal. Dit kan een thema, feestdag, seizoen of een bijzonder product zijn. Voor Kerst is het warme thema COZY ontwikkeld en vanaf heden beschikbaar.

Het concept COZY vertelt het verhaal van bloemen en planten die je woning tijdens deze donkere dagen nog meer kleur, leven en sfeer geven. Bij het kerstconcept COZY draait alles om warmte en gezelligheid in je interieur tijdens de donkere dagen. De warme rode tinten van het concept dragen hieraan bij. Dit cadeautje van Moeder Natuur is met liefde en aandacht grootgebracht en bevat alle ingrediƫnten voor een warme, knusse winter in je woning.De komende weken leveren ruim tien Decorum leden producten uit in COZY. Het concept is terug te vinden op het schap voor zowel tuincentra als de retail in Duitsland. Met het geselecteerde aanbod met producten van kwekers Ten Have Plant, J&P Ten Have, Gova, Duijn Orchids, J. Straathof, Slijkerman Kalanchoƫ, Hofland Flowering Plants, Van der Voort Potplanten, Vreugdenhil Bulb & Plants, Fa. Freek van der Velden en Ter Laak Orchids is een mooi winteraanbod beschikbaar!


 
Bij de eerste kwekers is COZY nu al beschikbaar. De komende periode gaan steeds meer van de genoemde kwekers hun producten leveren in het kerstconcept. Houd onze berichtgeving in de gaten voor meer informatie over COZY.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com