Een moment van trots voor het team van Anco pure Vanda. Begin deze maand spotten ze hun orchideeën in de interieurs van Jan en Monique des Bouvrie. De orchideeën waren zichtbaar tijdens het Event Next Leve -een nieuw event, georganiseerd door Jan en Monique des Bouvrie samen met alle ondernemers van Het Arsenaal en relaties.

"Er werden primeurs gepresenteerd op het gebied van Interior Design, Lifestyle, Art, Fashion, Beauty, Living en Light. Het nieuwste design uit Italië, bijzondere fotografie en kunst, speciale releases, ontwikkelingen in food en exposanten met een nieuw model of product presenteerden zich aan de bezoekers van Het Arsenaal", vertellen ze. En daartussen dus de producten van Anco pure Vanda.En tussen al dat design stond ook een selectie van Vanda orchidee bloemen en planten. De Vanda’s LM Flower Fashion zorgde in samenwerking met Monique des Bouvrie voor de Vanda styling. "Iedere kamer heeft zijn eigen sfeer in kleur, meubilair, verlichting en accessoires waarin de bloemen en planten op kleur werden gestyled. Als ondergrond werden diverse vazen uit de conceptstore van Het Arsenaal gebruikt waaronder de designvazen van Jonathan Adler. Zo werd Vanda Blue Magic gestyled in een slaapkamer in blauw-groen tinten, Vanda Cerice in een modern pastel groen-roze interieur, Vanda Princess Orange in een luxueus natuurlijk interieur, Vanda Citronella in een etnische sfeer en Vanda Diamond White in een prachtig wit design interieur", vertellen ze. "De Vanda bloemen en planten integreerden perfect in de luxe en warme sfeer van de interieurs in de verschillende stijlkamers."Event Next Level
De Vanda collectie werd ook in de conceptstore, de designstudio, op het terras en in de expositieruimte getoond, bij producten van onder andere Gassan Diamonds, Jeep, Louwman Exclusive, House of Caviar, Elha Cosmetics en Bang & Olufsen werden gepresenteerd. "De bezoekers reageerden enthousiast op de kleurrijke Vanda collectie en werden als het ware herontdekt in de design interieurs."Voor meer informatie:
Anco pure Vanda
Steef van Adrichem
 0174-290908
info@anco-pure-vanda.nl
LM Flower Fashion
Marc Knijnenburg
06-22367437
info@flowerfashion.nl