Kwekerij de Veranda en Solis Plant zien op dit moment enorme ontwikkelingen in de kalanchoëmarkt waar zij op gaan inspelen door een nauwe samenwerking. “Wij willen als bedrijf elke dag de consument verrassen met een uitstekend product en maximale sierwaarde”.

Door de activiteiten van beide kwekerijen samen te voegen, ontstaat er een volwassen handelspartner met een zeer breed assortiment. Dé specialist in vele typen kalanchoë in diverse potmaten.Branding Beide kwekerijen zullen komende periode nog onder hun eigen label de producten in de markt zetten. In het eerste kwartaal van 2018 zal de verkoop worden samengevoegd en dan zal er ook aan één branding worden gewerkt zodat alle producten duidelijk herkenbaar zijn.

Over Kwekerij de Veranda
De Veranda is een potplantenkwekerij te Honselersdijk, gespecialiseerd in de teelt van kalanchoë. De kwekerij heeft vanaf 1 januari 2018 twee locaties met een totale oppervlakte van ruim 3 ha. Waar op één locatie een breed assortiment aan botanische kalanchoë soorten in verschillende potmaten wordt gekweekt, wordt d
e tweede locatie ingericht voor hoogwaardige Calandiva, Grandiva en Calanday in de potmaat 8 cm.

Over Solis Plant
Solis Plant is een potplantenkwekerij te 's-Gravenzande. Hoewel het bedrijf sinds 2008 bestaat, gaan de wortels in de tuinbouw verder terug. Solis Plant legt zich toe op de teelt van kalanchoë. De moderne kwekerij is ruim 3 ha groot en is voorzien van de nieuwste technieken en installaties. In combinatie met de inzet van ervaren medewerkers, is Solis Plant in staat hoogwaardige producten te telen. Zo is Le Chic Blooming Jewels een eigen merk, uitsluitend gereserveerd voor de planten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.


De dagelijkse zaken veranderen voorlopig niet. Toekomstige wijzigingen zullen ruim van tevoren worden doorgegeven. Voor vragen kunt u terecht bij onderstaande contactpersonen:

Fred van Luijk
Kwekerij de Veranda
M: +316 51 22 02 62
E: Info@kwekerijdeveranda.nl
www.kwekerijdeveranda.nl

René van Dop
Solis Plant
M: +316 414 28 125
E: Rene@solisplant.nl
www.solisplant.nl