Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vandenberg-Verdegaal verhuist naar Bulb Trade Park

Het Noordwijkerhoutse bloembollenexportbedrijf Vandenberg-Verdegaal gaat zich vestigen op Bulb Trade Park. Het bedrijf heeft daarvoor een bedrijfskavel gekocht bij Greenport Ontwikkelingsmaatschappij. De bouw van de nieuwe vestiging zal nog dit jaar beginnen.

De huidige locatie van het bedrijf aan de Kerkstraat in Noordwijkerhout wordt herontwikkeld tot woningbouwlocatie. De plannen hiervoor zijn inmiddels gepresenteerd.


foto: Vandenberg-Verdegaal

Onno Zwart, directeur van GOM en William van den Berg, eigenaar van het bedrijf, zijn vanzelfsprekend blij met deze ontwikkeling. Het bedrijf past goed op Bulb Trade Park. Vandenberg-Verdegaal krijgt door de nieuwe vestiging mooie groeikansen en door de nieuwe woningbouw op de huidige locatie in de kern van Noordwijkerhout, zal ook daar de situatie verbeteren.

Vandenberg-Verdegaal is opgericht in 1860 en gespecialiseerd in de levering van zowel voorbehandelde als regulier behandelde bloembollen, bloembolgewassen en vaste planten aan professionele telers in de Verenigde Staten en Canada.

Greenport Ontwikkelingsmaatschappij zorgt er door ruimtelijke plannen en investeringen voor dat de Duin- en Bollenstreek mooier en economisch sterker wordt. Dat doet GOM onder meer door met grondeigenaren afspraken te maken over het slopen van verouderde en niet meer gebruikte opstallen, door de groei van Greenportondernemingen ruimtelijk mogelijk te maken en moderne vestigingslocaties te ontwikkelen, door het landschap te verbeteren en door nieuw, modern bollenteeltgebied te maken. Bulb Trade Park is één van de ontwikkelingslocaties van GOM.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Onno Zwart, directeur GOM, telefoonnummer: 0252 – 34 11 50

bron: GOM

Publicatiedatum: