Bouwupdate Green Trade Center Aalsmeer

Tholen - Nog iets meer dan 100 dagen tot de opening van het Green Trade Center in Aalsmeer. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de constructie en inmiddels is op het eerst zo kale bouwterrein inmiddels een groot gedeelte van het nieuwe pand verrezen.In het nieuwe Green Trade Center is straks het grootste assortiment van Europa te vinden:
  • 10.000 m2 kamerplanten,
  • 4.000 m2 tuinplanten/boomkwekerij artikelen
  • 3.500 m2 accessoires
  • 2.500 m2 bloemen.


Thermoflor bouwt mee aan 'Het Huis van de Kweker', zoals Waterdrinker de showroom gedoopt heeft. Deze ging eind maart van start en is inmiddels dus bijna voltooid. Om u een kijkje te geven in de stand van zaken, plaatste het bedrijf onderstaande timelapse online:Huis van de Kweker
De bouw van het handelscentrum, dat zo'n 30.000m2 beslaat, heeft twee redenen. Ten eerste krijgen kwekers er de ruimte hun producten aan te prijzen in de shop-in-shops, een concept dat de afgelopen twee jaar beproefd is en de individuele verkoop, zo is gebleken, een boost geeft. Daarnaast maakt Waterdrinker de laatste jaren een fikse groei door: afgelopen jaar ging de omzet met 10% omhoog en zijn de faciliteiten in het veilinggebouw steeds minder toereikend.

Kijk mee naar de vorderingen op de bouw via www.greentradecenter.nl.Meer foto's van de bouw vindt u hier.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven