Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dümmen Orange in Ridderzaal

Gerbera en roos sieren Prinsjesdag

De voorbereidingen voor Prinsjesdag zijn in volle gang. De Haagse bloemist Ton Verzijl selecteert samen met Roy van Kester van Dümmen Orange persoonlijk de beste gerbera’s in de Aalsmeerse showkas van het veredelingsbedrijf. Er zullen meer dan 4.000 gerbera’s, germini’s en grootbloemige Avalanche-rozen in de exclusieve bloemdecoraties in de Ridderzaal verwerkt worden, onder andere pal naast de troon.


beelden: Dümmen Orange

Roy van Kester, marketingspecialist snijbloemen van Dümmen Orange: “We voelen ons even hofleverancier en het is een mooie promotie voor de gerbera. Ook onze Avalanche+ rozen passen met hun vorstelijke uitstraling perfect in een entourage als de Ridderzaal.”

De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal gemaakt. Dit jaar is gekozen voor pasteltinten met donkere accenten als contrast.



Ton Verzijl van Bloemsierkunst ’t Toefje uit Den Haag heeft deze eervolle opdracht voor het vijfde jaar op rij toegewezen gekregen. Na Prinsjesdag worden de ‘koninklijke’ bloemen bij diverse verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag aangeboden. Dümmen Orange is de grootste sierteeltveredelaar ter wereld.

In de bloemdecoraties in de Ridderzaal zullen onder meer de volgende bloemen verwerkt worden: gerbera: Terra Marsala, Arik en Laureen - germini: Dusk, Dixon, N’Sync, Cookies ‘n Cream - en rozen: Peach Avalanche+ en Myllena.

bron: Alpha Communications

Publicatiedatum: