Primera Fashion Flowers kent de kracht van goede details. Directeur Gerco de Mooij: "De zijdewaxroos is perfect voor bruidswerk. Maar ook in de decoratie en aanloop naar Advent en Kerst zijn ze ideaal. Je toont de schoonheid van een roos, terwijl je de details naar eigen hand kunt zetten."

De rozenkoppen van deze Preferred Supplier van FleuraMetz passen inderdaad bij elke gelegenheid, zo constateert de exporteur bij een bezoekje op locatie in het Westland. De zijdewaxrozen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. “Wij dopen de rozen hier zelf, op Nederlandse bodem. We hebben getraind personeel en zorgen voor een solide, breed assortiment.”Hitte en kou
De rozen kunnen in de gewenste kleur en schittering worden gedoopt, zodat ze perfect aansluiten bij de benodigde stijltrend. Gerco: “Dankzij de houdbaarheid worden creaties mogelijk, die dat eerder niet waren. Zo kunnen de rozen prima in de zon staan, tot wel 50 graden. Ook in regen, kou of wind behouden de rozen dezelfde, luxe uitstraling.”

Kaarsparaffine
De zijdewaxrozen van Primera Fashion Flowers worden gemaakt van normale, neutrale kaarsparaffine. De paraffine wordt gekleurd met natuurlijke bakkerskleurstoffen. Gerco: “Dat gebruiken ze bij het kleuren van marsepein of cake. Het is eetbaar en voldoet daarom aan strenge eisen. Onze rozen zijn uiteraard niet voor consumptie, maar zijn wél verantwoord tot stand gekomen.”

Cadeautje
De rozenkoppen worden in luxe dozen verpakt, al naar gelang de maat (M en L) en het aantal. Gerco: “Het is ook mogelijk per rozenkop te verpakken als een persoonlijk, uniek cadeautje. Samen met FleuraMetz-inkoper Niels Glas kijken we wat de vraag vanuit de markt is en passen ons daar zo goed mogelijk op aan."

bron: FlauraMetz

Primera Fashion Flowers
M: +31 (0) 6 30 43 84 39
E: info@primeraflowers.nl
www.primeraflowers.nl