Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rick van Luijk presenteert Dümmen Orange's nieuwe chrysant Breeze White:

"Wit is de sleutel tot de lentecombinaties"

"Wit is de sleutel tot de perfecte lentecombinatie," zo weet Rick van Luijk van Dümmen Orange. Het is al weer even geleden, dat de veredelaar op de FlowerTrials de nieuwe bloeiende potchrysant Breeze White presenteerde. Deze nieuwe witte Breeze complementeert een serie van zeven kleuren, allemaal met dezelfde bloei-eigenschappen en dus bij uitstek geschikt om de combinatie te zoeken.


Rick van Luijk van Dümmen Oranje presenteert de nieuwe witte potchrysant Breeze White.

Wit in combinaties
Volgens Van Luijk was wit de ontbrekende schakel in het maken van de optimale lentecombinaties. "We kunnen kwekers nu nieuwe combinaties bieden. Zonder wit konden vooral combinaties gemaakt worden die matchen met de zomer en de herfst, maar nu met wit zijn er meer mogelijkheden specifiek voor de lente.”


Uniformiteit van de Breeze serie.

Proeven
Er zijn verschillende proeven met de Breeze serie gehouden in Noord-Amerika en West-Europa (de belangrijkste productiegebieden), en in beide regio’s bleek groei en bloei min of meer gelijk te zijn. "De combi's presteerden goed en tijdens de FlowerTrials konden trots alle materialen aan geïnteresseerde kwekers, distributeurs en winkeliers presenteren."


De presentatie van Dümmen Oranje tijdens de FlowerTrials.

Populariteit combinaties
Van Luijk heeft grote verwachtingen voor Breeze combinaties, met name in de VS. "In de Verenigde Staten zijn mensen gek op plantencombinaties." Maar ook in Europa lijken combinaties bij consumenten meer en meer aan populariteit te winnen.

Voor meer informatie
Dümmen Orange
Rick van Luijk
Email: r.vanluijk@dummenorange.com
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: