Op bezoek bij leden van LTO in elke provincie. Dat stelde de vorig jaar aangetreden voorzitter van LTO Nederland Marc Calon zich ten doel. Hij bezoekt daarom sinds vorige maand leden van de verschillende sectoren waarin LTO samenwerkt. Zeventien sectoren in twaalf provincies.

Tijdens deze tournee gaat Calon op bedrijfsbezoek bij toonaangevende leden en ontmoet hij daar ook andere leden uit de omgeving in een informele setting. Elk bezoek wordt gefilmd en actief gedeeld op sociale media via #Marcbezoekt

Bezoek 5: Zuid-Holland
Op donderdag 29 juni was de provincie Zuid-Holland aan de beurt. Marc Calon bezocht hier onder andere LTO Glaskracht Nederland-lid LKP Plants. Als een van de grootste kwekerijen van bromelia’s is het gehele opkweekproces tot de laatste assemblage van de producten in eigen beheer. Wim Koolhaas, algemeen directeur van LKP PLants: “Onze kracht is dat wij alle ruimte hebben om naar de wensen van de klant te luisteren en op maat gemaakte producten te leveren”.

Na afloop van de rondleiding over het bedrijf en de kassen van LKP Plants vond er een ontmoeting plaats met een groep tuinders uit de omgeving. Marc Calon was onder de indruk van wat hij zag en hoorde. “Het is geweldig te zien met hoeveel passie deze tuinders zich inzetten voor hun hoogwaardige product en de toekomstvisie en klantgerichtheid waarmee dit gebeurt."

Bron: LTO Glaskracht Nederland