Tijdens het jaarlijkse event ‘Een wereld te winnen’ van Floricultura heeft op woensdag 14 juni jl. Opti-flor de Klaas Schoone Memorial Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Zichtbaar verrast en zeer vereerd gaf René Hendriks aan "deze eervolle prijs een extra stimulans te vinden om als Opti-flor op de ingeslagen weg door te gaan".


Links, een impressie van de nieuwe 'treasure room' van Opt-flor. Rechts, de prijs heeft een mooi plekje gekregen in deze presentatieruimte

De jury roemt in diens rapport Opti-flor, om de open en vooruitstrevende bedrijfsstrategie. "Om op een ongebaand pad, op een vernieuwende wijze producten in de markt te positioneren vergt veel inspanning en volharding," aldus het oordeel van de jury.

De geldprijs die hoort bij de award zal mogelijk worden ingezet om het cadeau concept ‘Bloem Bloem’ verder door te ontwikkelen. Bloem Bloem is een concept om kleine, bloeiende orchideeën in het kleinste potje als exclusief cadeau artikel aan te bieden bij bijvoorbeeld bloemisten, tuincentra en ziekenhuizen. Hierbij maken een mooie verpakking en een waterreservoir om de consument te ontzorgen het concept verder af.


Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl