Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De anthurium in de bloemsierkunst

Bloemdesigner Gregor Lersch gaf van 1 t/m 5 juni, 2017 een vijfdaagse seminar aan grote groep professionele bloemsierkunstenaars. Anthurium snijbloem Terrasol speelde hierin een hoofdrol.



Op het seminar ‘5 Days and 5 Stories’ verwerkte Gregor Lersch de anthurium snijbloem Terrasol in prachtige kunstwerken. Het niveau van het bloemdesign van het seminar was zeer hoog, zo waren onder de 55 deelnemers ook voormalig Russisch kampioen Natalia Zizko en Europees kampioen Mark Pampling.

Alle deelnemers waren erg enthousiast over het mooie assortiment bloemen. Veel van hen hebben zelf ook een eigen bloemen vakschool of geven in meerdere landen demonstraties en workshops.

Smokey colours
Geheel passend bij het thema 'Smokey colours', werden er op verzoek anthurium snijbloemen van het ras Terrasol geleverd. De designers zijn enthousiast aan de slag gegaan met deze anthurium. Als een echte 'smokey colour' heeft Terrasol een terracotta bruine kleur. De bloem heeft een diameter van 15-17 cm en elegant lange stelen.

Voor meer informatie:
www.gregorlersch.de

Anthura
www.anthura.nl
Publicatiedatum: