Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sierteeltvervoerder KSV Oost Nederland breidt wagenpark uit

Transportbedrijf KSV Oost Nederland heeft zijn wagenpark uitgebreid met een nieuwe Mercedes Actros. KSV Oost Nederland en Plantion koesteren een historische band en een jarenlange, succesvolle samenwerking. De oplegger van de nieuwe vrachtwagen draagt daarom naast het eigen logo ook het beeldmerk van Plantion.


Van links naar rechts: Guus van Logtestijn (commercieel directeur Plantion), Sjaak Hofs (chauffeur KSV Oost Nederland) en Bart Wezendonk (directeur KSV Oost Nederland). De foto is gemaakt door Paul Heijmink.

KSV Oost Nederland onderstreept met deze geste de hechte, historische band die er tussen beide bedrijven bestaat. Voormalig KSV-directeur Piet Kniest werkte in de jaren negentig reeds voor I.T.O.N., de vervoersafdeling van Veiling Oost Nederland (VON) in Bemmel. Na de opsplitsing van VON in een bedrijf voor bloemen & planten (Bloemenveiling Oost Nederland) en een voor groenten & fruit (The Greenery) richtte Kniest een gespecialiseerd vervoersbedrijf op.

Ook na de fusie van de Bemmelse bloemenveiling bleef KSV Oost Nederland huisvervoerder. Het bedrijf besloot zich in 2010 op het terrein van Plantion te vestigen. KSV Oost Nederland vervoert dagelijks producten van kwekers naar Plantion en levert gekochte bloemen en planten af bij bloemisten, tuincentra en bouwmarkten in heel Nederland. Met zijn geconditioneerde vrachtwagens werkt KSV Oost Nederland daarnaast ook voor andere opdrachtgevers in de sierteeltsector.

Voor meer informatie:
KSV Oost Nederland
Wellensiekstraat 4
6710 XZ Ede
Bart Wezendonk
E: info@ksvoostnederland.nl
Michelle Poos:
E: planning@ksvoostnederland.nl
www.ksvoostnederland.nl

Plantion
www.plantion.nl
Publicatiedatum: