Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D.C. van Geest wint dagje racen op Circuitpark Zandvoort

'Met digitaal zakendoen van SDF laat u de concurrentie ver achter zich'. Met die gedachte verlootte Codema SDF een prijs waar snelheid in zit, namelijk een heuse Racing Experience op Circuitpark Zandvoort.

De gelukkige winnaar van deze prijs is D.C. van Geest Potplanten in de persoon van IT manager Bart van der Pijl (rechts op de foto). Pieter Zwinkels van SDF reikte hem deze prijs uit.Potplantenkwekerij D.C. van Geest teelt Potanthuriums, Phalaenopsis en Areca-palmen in ’s Gravenzande.

De beloften, die D.C. van Geest haar klanten doet, zijn: altijd verse producten, op tijd geleverd, flexibel en met de klant centraal. De software van SDF sluit hier bij aan. Met SDF VMP bestellen klanten razendsnel uit uw aanbod dat op alle platforms zichtbaar is en altijd actueel is. Dit aanbod beheert u zelf centraal in SDF. Ook kunt u directe koppelingen maken. Doordat aantallen met SDF realtime zijn bij te houden, hoeft u uw klanten nooit nee te verkopen. Zij zien namelijk zelf welke aantallen nog beschikbaar zijn dankzij de realtime terugkoppeling van SDF VMP. Ook kunt u een SDF Webshop aansluiten op dit systeem.


Voor meer informatie:
SDF
Pieter Zwinkels
T: 06 126 670 35
E: [email protected]
W: www.sdf.nl
Publicatiedatum: