Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjoerd Onings in Flower Science

“Ik ben verkoper voor Japan. Ik kom er een aantal keer per jaar en ik heb er begin dit jaar zelfs drie maanden lang doorgebracht om mijn taal bij te spijkeren. En ja, het is een hele andere cultuur waar je je in moet verdiepen. Dat is bouwen aan relaties en aan je Japanse netwerk. Ik heb het geluk dat mijn opa als eerste in Japan kwam, daarna mijn vader en nu ik als derde generatie. De Japanse importeurs vinden dit heel mooi en ze hebben daarom veel respect voor ons bedrijf.”



‘In de Spiegel’ is de rubriek van Flower Science waarin elke week iemand uit de bloemensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord Sjoerd Onings, de nieuwe generatie in het handelsbedrijf Onings. Een interview met een jonge handelaar in de bloembollen met veel ambitie voor de toekomst.

Het interview met Sjoerd is hier te lezen (FlowerScience)
 
Publicatiedatum: