Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SV.CO viert ‘Poinsettia Day’

Afgelopen maandag was het ‘Poinsettia Day’, oftewel Kerststerdag. SV.CO heeft op deze bijzondere dag een aantal klanten verrast met een mooi kerstcadeau, bestaande uit: SV.COllection producten, aangevuld met bakker gerelateerde artikelen. Ook werd er via Facebook een winactie uitgeschreven, waarbij mensen aangedragen zouden kunnen worden die in deze dagen voor kerst wel wat extra liefde en geluk kunnen gebruiken.



‘Poinsettia Day’ wordt in Amerika gevierd door vrienden, familie, collega’s en buren. Zij geven elkaar op deze dag een kerstster. De stervormige plant staat symbool voor liefde en geluk. De traditie is langzaam overgewaaid naar o.a. Nederland. Verkopers Nick en Raimond verrasten namens SV.CO een aantal relaties met een groot kerststuk van Poinsettia’s en een flinke kerststol. Via Facebook is het kerststuk verloot aan iemand die het cadeau persoonlijk mag geven aan een geliefd persoon.



Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl
Publicatiedatum: