Telersvereniging Touch Me+ heeft een relatie-evenement georganiseerd voor klanten. Kort daarvoor werd er in het RTL programma WoonTips aandacht gegeven aan een van de noviteiten van de telersvereniging: Primula Pricanto.Met bijna 30 aanwezige kwekers, ketenpartners en veredelaars was de middag goed bezocht. Peter van de Pol, directeur/eigenaar van Schoneveld Breeding, trapte af met een presentatie over het bedrijf, het creëren van woon- en leefplezier en een ketengerichte aanpak met nauwe samenwerking vanuit veredeling. Na Peter was Guido Thys uitgenodigd om te spreken. “De omgeving verandert snel en dat vraagt van de ondernemer om te anticiperen en keuzes te maken.” Voor de aangesloten telers van Touch Me+ is dit beter en sneller te organiseren vanwege de korte lijnen met veredeling, elkaar en de markt.Innovaties in de spotlight
Touch Me+ is een Nederlandse telersvereniging dat Primula Touch Me en de noviteiten Primula Galaxy en Primula Pricanto teelt. Primula Touch Me en Primula Pricanto werden onlangs in het zonnetje gezet in een item van het RTL programma WoonTips. Op www.primula-touchme.com/rtl-woontips/ is het item (RTL op bezoek bij Rael Duijvenstijn) terug te kijken.


Beeld uit de reportage van RTL

A.s. woensdag 14 t/m vrijdag 16 december is in de Monsterkas van Royal FloraHolland Naaldwijk een uitgebreide productpresentatie met alle potmaten en vernieuwingen te zien tijdens de decembertour.

Klik hier voor meer informatie & foto's