Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw online jasje voor Kwekerij Gebr. Jonkers Elshout

Kwekerij Gebr. Jonkers uit Elshout heeft de afgelopen tijd samen met PEP Business Creators uit Udenhout gewerkt aan een nieuwe website. Het resultaat: een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws, up to date informatie en een actueel aanbod van beschikbare planten. De website van Gebr. Jonkers uit Elshout is vanaf nu online op www.gebrjonkers.nl.

Medio 2016 nam Gebr. Jonkers het besluit tot een vernieuwing van haar huidige website, de oude website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Er is flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid waardoor (potentiële) klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden over de kwekerij en haar assortiment.
Het nieuwe ontwerp sluit aan op de huisstijl en heeft een frisse overzichtelijke uitstraling.


Team Jonkers (foto van de website)

Op de homepage vinden bezoekers op deze nieuwe website tevens een overzicht met actuele foto’s van de beschikbare voorraad.

Ook is er ruimte voor nieuwsberichten zoals momenteel de toelichting over de presentatie van MPS Productproof, een add-on die inzicht geeft in de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen op productniveau. Zo kun je op productniveau laten zien of een product voldoet aan de eisen die een bepaalde klant stelt aan residuen die de plant mag bevatten. Hiervoor vereist zijn deelname aan MPS-ABC en een 24-uurs registratie van de gewasbeschermingsmiddelen.

Gebr. Jonkers is trots dat zij als pilot deelnemer vanaf het allereerste moment betrokken is geweest bij de ontwikkeling van MPS-ProductProof en heeft nu de gelegenheid deze nieuwsfeiten te delen op hun website.

Voor meer informatie:
Gebr. Jonkers Elshout BV
Wolfshoek 53
5154 AB, Elshout
T: +31 (0)416-372783
F: +31 (0)416-374247
E: [email protected]
www.gebrjonkers.nl

Publicatiedatum: