Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Tuijl lanceert hoge brede rand serie op Trade Fair

Van Tuijl voegt de nieuwe hoge brede rand pot toe aan het assortiment naast de al bestaande lage (boomcontainer) serie. Door het gladde oppervlak trekt de pot minder vuil aan en eventueel vuil laat zich makkelijk verwijderen. Tevens hechten stickers ideaal op deze gladde pot. Het hoge model met de brede rand en het gladde uiterlijk zorgen er samen voor dat de pot een chique uitstraling heeft.


 
Bij het ontwikkelen is uiteraard ook nagedacht over de bodem. Door middel van de schuine gaten in het midden van de pot genieten de wortels van de plant van een optimale beluchting en waterhuishouding.
 
De hoge brede rand serie is verkrijgbaar in de potmaten 14, 17,19 en 21 cm. De potten kunnen in diverse (trend)kleuren worden geproduceerd. Daarnaast kan Van Tuijl de bedrukking verzorgen.



Monsters kunnen zoals altijd worden opgevraagd bij Van Tuijl. Voor meer informatie bezoekt u ons in de stand 51.4 in hal 2 op FloraHolland Traid Fair in Aalsmeer of neemt u contact op via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie:
Van Tuijl Haaften BV
Hertog Karelweg 25
4175 LS Haaften
T: 0418-592355
E: info@vth.nl
www.vth.nl

 
Publicatiedatum: