Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
€ 11.000,- opgehaald

Firma Kuivenhoven sluit eeuwfeest af met donaties voor goed doel

Dit jaar bestaat de firma Kuivenhoven in Poeldijk 100 jaar. Met klanten, leveranciers, familie en vrienden is dit groots gevierd. Door Piet en Carolien Kuivenhoven (de vierde generatie) was als cadeau aan de genodigden gevraagd een bijdrage te leveren aan twee goede doelen: Stichting KiKa en Stichting KWF. Na de festiviteiten werden de giften geteld en na een afronding door de firma Kuivenhoven kon met trots worden vastgesteld dat het prachtige bedrag van € 11.000,- bijeen was gebracht.


De overhandiging van de cheques

Vrijdag 28 oktober werd aan Matthijs Plomp namens Stichting Kika en Els Duijnisveld en Frans Brabander namens Stichting KWF een cheque ter waarde van € 5.500,- overhandigd.

Voor Piet en Carolien Kuivenhoven een prachtige afsluiting van een feestelijk jaar: “De overhandiging van beide cheques was een mooi moment. Kanker spreekt iedereen aan en met stichting KWF en KiKa bereik je jong tot oud. We hopen op deze manier een beetje te kunnen bijdragen aan het onderzoek naar kanker om de kans op genezing te vergroten.”


Voor meer informatie:
Kuivenhoven Poeldijk
De Zeeuwlaan 3
2685 LG Poeldijk
T: +31 174 245 483
F: +31 174 241 393
E: [email protected]
Publicatiedatum: