Afgelopen vrijdag kregen klanten, leveranciers en medewerkers bij Phalaenopsisbedrijf Opti-flor in Monster een preview van twee aanstaande productintroducties. Naast een nieuwe variëteit, de Bellissimo werd het slimme watergeefsysteem genaamd Aquo self watering system onthuld.

Stemmige klassieke muziek, een Italiaanse schone, een Fiat 500 en een grote kroonluchter vormden het bijzondere decor van de onthulling.


Doek is gevallen en René Hendriks kondigt de nieuwe producten aan.

Karakter van weelderig boeket
De Bellissimo combineert de schoonheid van de orchidee met het weelderige karakter van een boeket bloemen. "Eén plant heeft meer dan 100 bloemen en dat is heel bijzonder voor een Phalaenopsis," aldus directeur René Hendriks van Opti-flor. "De Bellissimo oogt daardoor als een weelderig boeket bloemen."


Het nieuwe product wordt druk gefotografeerd door de genodigden.

Optimale waterdosering
Hendriks heeft hoge verwachtingen van zowel de Bellissimo als van het watergeefsysteem Aquo. "Met ons watergeefsysteem spelen we in op een grote klantbehoefte. Een mooie bloei van de Phalaenopsis valt en staat met een goede verzorging. De consument vindt het nog weleens moeilijk om te bepalen wanneer de plant water nodig heeft. En natuurlijk wordt het ook nog weleens gewoon vergeten." Met de introductie van het Aquo selfwatering system is de Phalaenopsis verzekerd van een watervoorraad van circa zes weken en kan de plant naar behoefte water opnemen.


Close-up van de nieuwe producten

Lancering tijdens Trade Fair

Zowel de Bellissimo als het Aquo selfwatering system worden officieel gelanceerd op woensdag 2 november tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Beide innovaties zijn te vinden in stand 24.4.


De kroonluchter met de Opti-flor Bellissimo.

Voor meer informatie:
Opti-flor
René Hendriks
T: 06-22428247
www.optiflor.nl