Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw gezicht en nieuwe concepten bij Hazeu Orchids

Met het oog op de kerst en zelfs al op de Valentijn, zal Hazeu Orchids op de Trade Fair in Aalsmeer verschillende vernieuwde concepten presenteren. Bovendien kan men er kennismaken met Paul Verstegen, sinds dit jaar verantwoordelijk voor de verkoop bij Hazeu Orchids.


foto: website Hazau Orchids

Verstegen (1966) is op het tuinbouwbedrijf van zijn ouders de passie voor de teelt van kwaliteitsproducten met ‘de paplepel’ ingegoten. Paul: “Na de middelbare tuinbouwschool en militaire dienst begon ik als keurmeester bij de voorganger van FloraHolland, waar ik toen al Hazeu Orchids leerde kennen. Bij de boomkwekerij die ik daarna opzette, maakte ik kennis met de Duitse markt. Nu werk ik samen met Chiel Hazeu om het bedrijf de plaats op de markt te geven die het verdient. De kracht van het bedrijf bestaat uit de 100.000 planten per week en de flexibele bedrijfsvoering waarmee zowel de daghandel als de termijnhandel op maat bediend worden. Nu wil ik de band met bestaande klanten versterken en kennismaken met nieuwe klanten. Ik zie u graag op de beurs, op uw bedrijf of op het onze!”

Hazeu Orchids is op de beurs te vinden in stand 45.2, Hal 2.

Voor meer informatie:
Hazeu Orchids
Schimmelpenninck van der Oyeweg 93
2645 CC Delfgauw
T: +31(0)15 257 42 40
F: +31(0)15 361 20 11
E: [email protected]
www.hazeuorchids.nl
Publicatiedatum: