Genomineerden Dutch Flower Awards bekend

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2016. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers.

Het is voor de vijftiende keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners, de kwekers, in de schijnwerpers zet.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 3 november om 15.00 uur op de DFG stand 18.2.Genomineerden 2016
Bij de snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar Bloemenkwekerij Eduard Daling, Van den Berg Roses en Bredefleur.

In de categorie Planten zijn Hoogeveen Plants, Elstgeest Potplanten en VDE Plant de genomineerden.

De kwekers Buijnink Internacional (Portugal), Semperflora (Zuid Afrika) en Herburg Roses (Ethiopië) zijn dit jaar de genomineerde buitenlandse kwekers voor de Dutch Flower Awards 2016.

Preferred Partner Recognition
Door DFG zal ook worden stil gestaan bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt.

bron: DFG

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.