Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking restaurants en (sier)telers zorgt voor kleurrijk ProefLokaal

Tijdens het festival ProefLokaal bij Kwekerij De Westerbouwing in Rossum genoten bezoekers van al het lekkers en moois dat de Bommelerwaard biedt door een samenwerking tussen restaurants en telers. Siertelers uit de Bommelerwaard en Veiling Zaltbommel hebben daarbij de aankleding verzorgd door het aanleveren van bloemen, groenten en fruit. De stukken werden opgemaakt door Flowers4you.



Het resultaat was een kleurrijk geheel met prachtige creaties van bloemen en fruit in de bloemstukken en blije gezichten van bezoekers van het evenement. Bezoekers konden tijdens ProefLokaal op de foto voor de kleurige bloemenwand met de tekst 'De Bommelerwaard bloeit!' Dit evenement bracht dus veel positieve aandacht voor de lokale tuinbouwsector. Na afloop zijn de bloemstukken geschonken aan verschillende verzorgingstehuizen in de regio.



De onderstaande kwekers hebben met bloemen, fruit of geld bijgedragen aan deze actie: Mans Flowers, Kreling Chrysanten, Van Tuyl Paprika, Steenovensland Zuilichem BV, t Nieuwe Bos, Kiep Flower, Kwekerij De Liesvelden, Star Roses, Vitaflor, Van de Werken Lisianthus, De Heufkens Freesiakwekerij, Bloemenkwekerij van de Westeringh, Allure Gerbera's (Kees Mans), GP Powerplants, Veiling Zaltbommel, Kees de Jongh, Jan van Boksel, Rijk de Jongh Flowers, Kwekerij Antonia, Bloemenkwekerij van de Werken-Vos, De Molenkamp, Kwekerij De Hazenkamp, Bloemkwekerij van Hee, Van Wijk Rozen, G&G Flowers, Kwekerij de Westerbouwing, Aaltje van Giessen, Flowers4You en Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen.

Voor meer informatie, zie de website of de Facebook pagina.

Publicatiedatum: