Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hofland Freesia start met software SDF

Kwekerij Hofland Freesia startte recent met digitaal zakendoen op basis van SDF VMP. Na kwekerij Jac. Oudijk B.V., Staticespecialist en Together2Grow is het bedrijf de vierde snijbloemenkweker van Decorum die met SDF VMP van start is gegaan.

Hofland Freesia maakt in de eerste maanden met de nieuwe software een fikse groei door in het aantal orders dat digitaal binnenkomt. Erik Hofland: “Sinds ik werk met SDF VMP zie ik een stijging in het aantal orders en bestellen bepaalde klanten steeds meer bij mij. Het Decorum aanbod kan ik beter en op meer plaatsen zichtbaar maken met deze nieuwe software. Alle informatie die ik mee wil geven bij mijn product, waaronder het Decorum label, is zichtbaar voor mijn klanten.”De snijbloemenkwekers van Decorum bieden sinds kort producten van het Decorumlabel aan op marktplaats FloraMondo. FloraMondo werkt op basis van VMP in plaats van het van oorsprong op planten gerichte Florecom-bericht. Het voordeel hiervan is dat kwekers realtime hun (commerciële) voorraad kunnen beheren wanneer zij gekoppeld zijn met FloraMondo. SDF VMP is uitermate geschikt om deze voorraad met FloraMondo, maar ook andere partijen of marktplaatsen te delen. Er zijn zelfs al kwekers met meer dan 30 koppelingen met klanten en marktplaatsen. Zij beheren dit gehele aanbod met één druk op de knop. Klantspecifieke voorwaarden (denk aan levertijd en kortingen) worden automatisch meegenomen.

Erik Hofland: “SDF VMP geeft ons een beter overzicht in ons aanbod. Zo zien wij in 1 systeem wat wij op meerdere marktplaatsen aanbieden en wordt de voorraad realtime afgeboekt. Wij verkopen steeds meer digitaal. Hierdoor houden we tijd over voor andere dingen, zoals de ontwikkeling van nieuwe concepten. De koppeling met FloraMondo werkt perfect vanuit SDF. Zo kunnen wij klantspecifiek aanbod gemakkelijk delen en zijn wij door de snelle verwerking van orders in staat onze producten nog verser bij de klant te krijgen.”

“Dankzij de correctheid van SDF VMP kunnen we fouten voorkomen. In de toekomst willen wij wellicht ook met fuststickers gaan werken. SDF kan hierbij een barcode printen die mijn klanten weer kunnen gebruiken bij hun ingangscontrole.”


Voor meer informatie:
SDF
Pieter Zwinkels
T: 06 126 670 35
E: [email protected]
W: www.sdf.nl
Publicatiedatum: