De 18e editie van Kunst in de Kas vond ditmaal plaats in Klazienaveen. Meer dan 30 kunstenaars exposeerden hun werk in de kassen. Daarnaast waren er verschillende bands, koren en singer songwriters, entertainment voor jong en oud.
Opening door Daniela Kosters, burgemeester van Emlichheim
In de kas bij Sulabra: Project 1132

De volgende ondernemers deden mee dit jaar: Sulabra b.v. (Van Dijken), Bloemen Cees, V.O.F. van der Velden, Kwekerij Tarre & Smarre, V.O.F.Slingerland/van Buren en de Emco. Het evenement is georganiseerd door Promotie Groep Tuinbouw Emmen om de glastuinbouw meer onder de aandacht te brengen en bezoekers te laten zien dat hier ook in het najaar erg veel te beleven valt.


Kunst tussen de potanjers bij V.O.F Van Der Velden


Open Popsession met rechts Adrianne van der Velden

De duizenden bezoekers konden gratis een kijkje nemen in de kassen. Het evenement is geopend door de Duitse Burgemeester Daniela Kösters van de buurgemeente Samtgemeinde Emlichheim, die de goede samenwerking tussen de Glastuinbouw en Duitsland benadrukte.


Kleine kunst buiten bij Bloemen Cees


Grote kunst binnen van Magret Ahlers


Kunst in de stekhal van de EmcogroepDe expositie ‘1132’ door Inge Schonewille roept een sfeer op van een kledingatelier. Met deze expositie werd aandacht gevraagd voor de menselijke tragedie van de kledingfabriek Rana Plaza, Bangladesh.


Kinderkas met suikerspin en ijs bij V.O.F. Slingerland Van Buren


Kleurrijke schilderijen van AKE bij kwekerij Tarre en SmarreVoor meer informatie:
www.tuinbouwemmen.nl