Bloemen op rode loper Ballet Gala

Op 7 september jl. vond in Amsterdam het Ballet Gala van Het Nationale Ballet plaats in de Amsterdamse Stopera. Tijdens dit bijzondere gala werd het nieuwe balletseizoen feestelijk geopend. Een avond met een rijk en gevarieerd aanbod en met de sterren van Het Nationale Ballet gezelschap in de hoofdrol. Bijna tweehonderd dansers gaven acte de présence.Op de rode loper schitterden bloemen van het bij promotieplatform LM Flower Fashion aangesloten kwekers. De gasten, waaronder prinses Beatrix, Lieke van Lexmond, Twan Huys, Chantal Janzen, Anna Drijver, Erland Galjaard, Pip Pellens, Victoria Koblenko, Freek de Jonge en ballet-legende Alexandra Radius straalden met de bloemen op de rode loper.

Het Nationale Ballet
Het Nationale Ballet ontwikkelt, produceert en toont ballet op internationaal topniveau. Het Nationale Ballet wil op die manier een groot en eigentijds publiek in contact brengen met en in vervoering laten raken door de schoonheid van de kunstvorm.Tijdens het Ballet Gala wordt het nieuwe balletseizoen feestelijk geopend.
Het is een exclusief balletgala met wereldpremières, Nederlandse premières en hoogtepunten uit het repertoire. Deze avond staan vooral de sterren van het dansgezelschap centraal in virtuoze en sprankelende choreografieën, geselecteerd uit het rijke repertoire van de groep.

Klik hier voor meer foto's met de bekende gasten

bron: LM Flowers

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.