Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
eeuwfeest Kwekerij Jan van der Knaap aanstaande

Video: 'Zonder doordouwen word je niks'

In het project 'Geworteld in Westland' worden Westlandse familiebedrijven, die minimaal 50 jaar in de regio ondernemen en dus al generaties lang meedraaien, uitgelicht. Een daarvan is kwekerij Jan van der Knaap.

Niet lang meer of de kurk gaat van de fles bij kwekerij Jan van der Knaap. En een stevige bovendien, want in 2018 is het precies honderd jaar geleden dat overgrootvader, meneer Dolf van der Knaap, een nieuwe tuin begon in Honselersdijk. In eerste instantie werden er wat druiven, perziken en appels geteeld en ging alle vervoer over water: er was namelijk geen fatsoenlijke weg aangelegd, maar vervoer over water bood een prima alternatief. Al gauw kwam zoon Nick in het bedrijf, die de zaak vervolgens decennialang, tot laat in de zeventiger jaren, bestierde. Daarop volgde de derde generatie, Jan senior en, sinds 2001, de vierde generatie Jan junior, die de zaak verder uitbouwden tot een 4,7 ha grote, in een breed assortiment seizoensproducten gespecialiseerde kwekerij.En het motto? 'Zonder doordouwen word je niks.'

Klik hier om de video te bekijken.

Voor meer informatie:
Kwekerij Jan van der Knaap
Nieuweweg 90
2675BE Honselersdijk
T: 0174-642958
M: 06-54774232
E: info@janvanderknaap.nl
www.janvanderknaap.nl

Publicatiedatum: