Steeds meer producten 'Premium Quality' bij Rhein-Maas

Op de veilingklokken in Straelen-Herongen kunnen kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten van bepaalde productgroepen onder het predikaat 'Premium Quality' verkocht worden. Door deze werkwijze komt Veiling Rhein-Maas tegemoet aan de wens van klanten en aanvoerders van de veiling, om kwalitatief hoogwaardige producten op deze manier te kenmerken en te onderstrepen.

Aanbod 'Premium Quality'
Sinds de invoering bij Potchrysanten heeft 'Premium Quality' zich als een geliefd merk bij klanten van Veiling Rhein-Maas geëtableerd. Het assortiment aan 'Premium Quality'-producten omvat tot nu toe: Anthuriums, Phalaenopsis, Cyclamen, Potchrysanten, Gaultheria, Helleborus, Calluna´s, Osteospermum, Palargonium zonale, Buxus en Lavandula angustifolia bij de potplanten alsook bij de snijbloemen Ranonkels en sinds kort Gladiolen.

Invoering Gladiolen en Lavendel
Nadat de invoering van het predikaat 'Premium Quality' als pilotproject voor snijbloemen bij Ranonkels zeer positief werd aangenomen, volgde begin juli met de Gladiolen de tweede veilgroep bij de snijbloemen. Gelukkig kon tot nu toe ook bij de Gladiolen een goed prijsniveau worden bereikt en was de vraag boven verwachting.
Eveneens naar tevredenheid verliep de invoering van 'Premium Quality' bij Lavendel eind mei dit jaar. Door de slechte weergesteldheid kon bij deze producten echter het noodzakelijke kwaliteitsniveau niet meer gegarandeerd worden, zodat de aanvoer moest worden stopgezet.

Meer productgroepen zullen volgen
Zowel bij de snijbloemen alsook bij de potplanten wordt 'Premium Quality' toekomstig voor meer productgroepen ingevoerd.

Voor meer informatie:
Veiling Rhein-Maas
info@veilingrheinmaas.com
www.veilingrheinmaas.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.