Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

360 graden Virtual Reality video: Kijk door de ogen van een plant

Aan het einde van het productieproces in een kas worden de planten ingepakt en wel naar de klanten getransporteerd. Voordat dit zover komt, leggen de planten in een intern logistiek systeem grote afstanden af. Uiteraard weet elke kweker welke route zijn planten afleggen in zijn systeem, maar wat niemand weet, is hoe mooi het uitzicht van een plant tijdens het transportproces er precies uitziet.



Met de toepassing van een 360 graden camera in één van de transportsystemen van WPS weten we nu precies wat de planten te zien krijgen tijdens ‘het ritje’. Een 360 graden camera filmt namelijk de volledige omgeving, wat er voor zorgt dat de kijker van onderstaande video ook alle uitzichten van de plant kan bekijken. Het is zelfs mogelijk om voor de optimale beleving onderstaande video met een Virtual Reality bril te bekijken. Dit is echter geen vereiste.



De video is gemaakt bij KP Holland. Gebruiksaanwijzing: sleep in het videoscherm met de muis in de rondte om de omgeving te kunnen zien.

bron: WPS

Publicatiedatum: