Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ID’Flor

Meer dan 60 jaar azalea-ervaring

ID’Flor behoort tot de Floré groep, een familiale tuinbouwonderneming. Met een geconsolideerde omzet van 120 miljoen euro en met 550 medewerkers is de Floré groep marktleider in België en één van de toonaangevende Europese sierteeltbedrijven. ‘ID’Flor is binnen deze groep de specialist op gebied van azalea’s’, situeert bedrijfsleider Bart Kersschot.

Meer dan 60 jaar ervaring
‘In 1954 startte ID’Flor in Lochristi met de productie van azalea’s. Momenteel telt ID’Flor 40 medewerkers met vestigingen in Lochristi, Moerbeke en Maldegem. We hebben in totaal 20 ha eigen productie: 10 ha serres en 10 ha containervelden. Daarnaast werken we intensief samen met heel wat kwekers’, vat Bart Kersschot samen. ‘Onze specialiteit en hoofdactiviteit is nog steeds azalea’, benadrukt hij. Hierin zijn we actief in de hele keten, van veredeling - via ons zusterbedrijf Hortibreed - over de productie van groene azalea’s, handel van groene azalea’s, forcerie tot en met vermarkting. Daarnaast doen we ook de productie en veredeling van rhododendron, clivia en fargesia.’

Lees het hele interview bij Flandersplants
Publicatiedatum: