Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rene van Kester over de Elektrakeuring

"Ik wil gewoon alles in orde hebben"

VannoVa R&A v Kester Chrysanten in Kwintsheul produceert jaarlijks 12 miljoen takken chrysanten. Rene van Kester liet de Elektrakeuring | Schermdoek en de Controlemeting Assimilatiebelichting uitvoeren. De reden? "Ik wil alles in orde hebben."

Rene van Kester: "Als onze installaties het goed doen, bevordert dat de continuïteit van ons bedrijf. En de veiligheid van de medewerkers. Ik zag die keuring daarin niet als een verplichting. Ik wil gewoon zeker weten dat alles in orde is, weten dat het klopt.Professionele aanleg en een vertrouwde installateur
De opbouw van onze installaties zijn goed, wij laten al het installatiewerk professioneel uitvoeren door een vaste en vertrouwde installateur. De tekeningen zijn op orde en worden regelmatig bijgewerkt. Alles moet goed in kaart zijn. Een goede installateur is belangt voor de continuïteit van ons bedrijf. lk weet dat een storing altijd ongelegen komt, in het weekend of in de nacht. Met een goede basis en actuele tekeningen is een storing veel sneller verholpen.

"Zolang hij het doet, doet hij het"
Nee, die uitspraak past niet bij ons bedrijf. lk geef mijn vaste installateur regelmatig de opdracht om alles in kaart te brengen en alles te controleren. Er kwamen eigenlijk geen bijzondere dingen naar voren tijdens de Elektrakeuring I Schermdoek. Alleen miste bij een aantal stopcontacten de aardlekschakelaar, dat heb ik direct laten oplossen. Wat er verder uit de keuring komt, lossen we op. Maw het moet wel praktisch blijven. Niet alles kan direct opgelost worden. Sommige dingen doen we op een moment dat het beter uitkomt.

Afwijkingen in lichtopbrengst zijn duur
Voor je belichtingsinstallatie heb je veel variabele kosten. Kleine afwijkingen in je belichting zijn erg duur. Daarom moet de lichtopbrengst continue hoog zijn. En als daarvoor onderhoud noodzakelijk is, wordt dat uitgevoerd. Afwijkingen in licht-opbrengst kosten ons altijd meer.

lk ben ervan overtuigd dat een regelmatige controle positief kan zijn. Ik denk als we over een tijdje terugkijken op deze verplichte keuring, dat we dan zeggen: het kwam de veiligheid en continuïteit van ons bedrijf ten goede."

bron: Helder Moment, Interpolis

Publicatiedatum: