Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klanten verdienen MR LILIUM Shave bij Van Schie Potlelies

De maand juni kunnen vaste afnemers van Van Schie Potlelies een klassieke MR.LILIUM shave verdienen bij de New York Barbershop in Rotterdam. MR.LILIUM is een exclusieve en natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie. Het is een initiatief van Mooiwatbloemendoen.nl. Met MR.LILIUM wordt een ode gebracht aan de lelie en Van Schie haakt daarop in met een zomeractie. Klanten die de omzetdoelstelling voor de maand juni behalen ontvangen een voucher voor deze exclusieve behandeling bij de bekende Barbershop in Rotterdam.


Patrick van Klaveren (Gebr. van der Plas) ontvangt de voucher van de New York Barbershop uit handen van Michel van Kester (Van Schie Potlelies)

Gebr. van der Plas uit Rijnsburg is de eerst afnemer van Van Schie Potlelies die een voucher voor de MR LILIUM Shave bij de New York Barbershop verdient. Michel van Kester heeft deze overhandigd aan Patrick van Klaveren, verantwoordelijk voor de inkoop van onder andere potlelies bij Gebr. van der Plas.

De maand juni is de start van de zomer en gelukkig weten steeds meer consumenten dat de potlelie ook goed buiten op balkon of terras geplaatst kan worden. Hier ziet Van Schie echter nog wel groeimogelijkheden. Ter stimulering van de afzet gedurende de zomermaanden heeft Van Schie deze verwenactie onder haar vaste afnemers geïntroduceerd. De actie is positief ontvangen door de betreffende exporteurs.

Voor meer informatie:
Van Schie Potlelies
Molenbroeklaan 8
2675 LH Honselersdijk
T: + 31 174 628183
F: + 31 174 641526
E: [email protected]
www.schie-lilium.nl

Publicatiedatum: