Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Geslaagde retailmiddag" bij Solis Plant"

Potplantenkwekerij Solis Plant organiseerde op donderdag 2 juni een evenement voor een groep geselecteerde klanten, waarbij inspiratie voor nieuwe mogelijkheden binnen het retailkanaal centraal stond. Zowel Rehab Footwear als Ketel 1, twee retailers uit een geheel andere branche, kwamen met ideeën voor een andere benadering van de tuinbouw. De middag bood stof tot interactie tussen de kweker en zijn klanten.Programma voor én met de retail
De middag startte na ontvangst bij Solis Plant met een rondleiding door eigenaar René van Dop. Ook de nieuwbouw werd aangedaan, zodat de klanten getuige konden zijn van de laatste vorderingen op de bouwplaats. Deze nieuwe kas is sinds deze week in gebruik genomen.

Vervolgens presenteerde Jaco Flach over zijn schoenenmerk Rehab Footwear. Dit Westlandse bedrijf heeft de nationale markt beklommen en maakt nu ook internationale stappen. Flach keek samen met de klanten mee naar diverse afzetmogelijkheden in de tuinbouwsector.

Daarna was het gezelschap te gast bij de Nolet Distillery in Schiedam, waar o.a. de Ketel 1 jenever gestookt wordt. Het sinds 1691 bestaande familiebedrijf, heeft een nuchtere kijk op het retailkanaal. De gastheer ging in op Nolet’s slimme overstap van jenever naar wodka, waardoor het merk in de top 3 meest gedronken wodka's terecht is gekomen. De retailmiddag werd afgesloten met een borrel.

Voor meer informatie:
Solis Plant
Laan van de Heilige Lambertus 48
2691 MV
’s Gravenzande
T: 0174 210380
F: 0174 210389
E: [email protected]
www.solisplant.nl
Publicatiedatum: