Acht nieuwe medewerkers in 2015 voor IAA Fresh en IAA International

Het eind van het jaar betekent terug- en vooruitblikken en dat doen we ook met IAA Fresh en IAA International. Zij vierden dit jaar de eerste verjaardag van IAA-Fresh zee- en luchtvracht en dat was voor het bedrijf zeker een hoogtepunt. Maar er is meer.

Piet Segers, directeur van IAA Fresh en IAA International, vertelt: "We kijken terug op een geweldig 2015 met wel als hoogtepunt de eerste verjaardag van IAA-Fresh zeevracht en luchtvracht. De enorme groei zorgde ervoor dat we maar liefst 8 nieuwe collega’s mochten verwelkomen." En de groei houdt nog niet op: op dit moment is het bedrijf nog op zoek naar een declarant m/v die het ‘perishable’ import team wil komen versterken.


Het pand zit dit jaar een stuk voller dan vorig jaar!

Enerverend 2016
Volgend jaar beloofd ook weer een enerverend jaar te worden. "We kijken uit naar het Bloemencorso van de Bollenstreek. Veel van onze klanten zitten in de bollenstreek en wij willen door middel van deze corso-wagen onze waardering laten blijken voor hun trouwe klandizie. We hopen tevens dat onze buitenlandse klanten een kans zullen krijgen om deze prachtige bloemen parade door de streek te zien trekken."

Het thema van de Corso is dit jaar “Fashion en Flowers” en op dit moment zijn de ondernemers druk bezig om invulling aan dit thema te geven. In de komende maanden zal bekend worden hoe de wagen er precies uit zal komen te zien. En mocht u volgend jaar toevallig wat wielrenners voorbij zien flitsen, dan is de kans groot dat ze het IAA-Fresh wielrennerstenue aan zullen hebben. RTV-Bollenstreek heeft een team wat door het bedrijf gesponsord gaat worden.

Deze EDD (European Dog Detection) mag natuurlijk ook niet ontbreken. De honden dienen om de zendingen “veilig” te maken voor Luchtvracht.


De loods van het bedrijf, vlakbij Schiphol. Hier beschikt het bedrijf over 5000 m² grote koelruimte, alwaar perishables en andere lading wordt opgeslagen. De ruimte is voorzien van de nieuwste klimaat- en koeltechnologieën en beschikt over speciale units voor de opslag van planten.

Aan de slag!
Maar het is niet alleen feest in 2016, er moet ook gewerkt worden. "Voor 2016 weten we al dat we een paar grote bloembollen- en plantenprojecten gaan verzorgen. Dit wordt weer een mooie uitdaging voor ons", vervolgt Segers. "Kortom, we hebben prachtig jaar om op terug te kijken waarbij we al onze klanten hartelijk willen bedanken voor hun niet aflatende steun en we kijken vol vertrouwen uit naar wat 2016 ons gaat brengen."


Voor meer informatie:
IAA-Fresh
Tony van den Brande
Managing Director
Schiphol Rijk
T: +31 20 3162010
M: +31 6 1003 4730
E: tony@iaa-airfreight.com
www.iaa-airfreight.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven