nieuw systeem per direct in gebruik bij Veiling Rhein-Maas

Activering van de nieuwe weekmelding en jaarmelding

Zoals Veiling Rhein-Maas in de afgelopen maanden al op de website en in de nieuwsbrieven heeft aangekondigd, is er een nieuwe klantvriendelijke online-omgeving ontwikkeld, waarin de potplantenaanvoerders van de veiling zowel de weekmelding alsook de jaarmelding zullen moeten ingeven.De nieuwe online weekmelding is vanaf vandaag voor alle potplantenaanvoerders geactiveerd en vervangt alle huidige registratiemogelijkheden van de weekmelding.

Dit betekent dat vanaf nu alle potplanten, die bij Veiling Rhein-Maas aan de veilingklok verkocht gaan worden, in de voorgaande week via www.veilingrheinmaas.com/nl/aanvoermeldingen/ moeten zijn aangemeld. Alle betreffende aanvoerders hebben vandaag hun nieuwe inloggegevens per e-mail ontvangen.

Daarnaast hebben alle potplantenaanvoerders vanaf vandaag de mogelijkheid hun jaarmelding voor de komende 12 maanden in te voeren. Wij vragen de betreffende aanvoerders vóór 31 december 2015 de geplande aanvoeraantallen voor de periode van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 in te geven. (De geplande aanvoeraantallen voor de productgroepen Bellis, Myosotis, Primula acaulis, Helleborus, Oxalis, bol– en knolgewassen alsook de Euphorbia pulcherrima hoeven pas in juni 2016 ingegeven te worden.)

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven