Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herman Vermeer start als 50e kweker met VMP van SDF

Cymbidiumkweker Herman Vermeer startte recent met het gebruik van SDF VMP.
VMP is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse sierteeltsector. Door het landschap aan marktplaatsen en webshops zijn steeds meer telers op zoek naar een overzichtelijk systeem waarmee al deze afzetkanalen van aanbod zijn te voorzien.Herman Vermeer is dankzij VMP van SDF in staat meer te verkopen en centraal zijn voorraad te beheren. Dit resulteerde er voor hem in dat nu niet alleen Floramondo gevuld wordt met zijn Cymbidiums, maar dat hij een directe koppeling kon leggen met een grote klant. Deze klant ziet daardoor altijd het actuele aanbod van Herman Vermeer in haar eigen systeem en zet dit door naar haar webshop. Voor Herman Vermeer zit het grote voordeel in de tijdswinst bij invoeren van het aanbod en het realtime afboeken van de centrale voorraad.

Aldus Herman: “Ik vind het ideaal dat de orders via VMP direct orderregels worden. Hierdoor heb ik een foutloze orderinvoer. Ook zet ik elke dag het aanbod voor de volgende dag heel gemakkelijk klaar door de aanbodsregels simpelweg te wijzigen en opnieuw te publiceren. Webshops zijn voor mij DE etalage waarin ik mijn kleinere soorten met afwijkende verpakkingen onder de aandacht kan brengen. Dankzij VMP van SDF sluit mijn aanbod naadloos op deze webshops aan.”


Voor meer informatie:
SDF Tuinbouwautomatisering
info@sdf.nl
010-5220998

Pieter Zwinkels
E: pzwinkels@sdf.nl
Publicatiedatum: