Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PostPlants lanceert DIY anthurium 'Pimp Your Plant'

DIY - Do It Yourself – Doe het zelf. Het is een wereldwijde trend die zich alleen maar lijkt uit te breiden. Het is weer helemaal ‘in’ onder consumenten om zelf dingen (mooier) te maken en zelfs iets als “handwriting” lijkt bezig aan een come-back, weet marketing bureau PullPosition. In samenwerking met dit bureau speelt ook PostPlants hierop in en introduceert de anthuriumkweker het kant-en-klaar Anthurium concept “Pimp Your Plant”.Pimp Your Plant
De kamerplanten worden in een stoere pot geleverd, die in vier kleuren beschikbaar zijn. Deze potten zijn in zijn geheel te bekrijten. De verpakkingskoker, die geheel in het krijtthema is bedrukt, heeft eveneens een stoere en hippe look. Daarnaast wordt er een houten steker in de plant gestoken, met hieraan een doosje – in dezelfde stijl – gevuld met krijtjes.

Doelgroep
Het concept speelt in op verschillende doelgroepen. De eerste – en meest voor de hand liggende – doelgroep, zijn creatieve kids. Een tweede doelgroep zijn hippe moeders, die hun huis graag vullen met unieke items waar ze zelf de laatste hand aan hebben gelegd. Daarnaast ziet PostPlants kansen in de horeca. Een leuke variant op de welbekende menu-krijtbordjes voor op tafel.

Trade Fair
Tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, van 4 t/m 6 november, wordt Pimp Your Plant geïntroduceerd. In de Pull Position straat, nummer 26, is de stand van PostPlants te vinden, die volledig is ingericht als een inspirerende DIY ruimte.

Voor meer informatie:
PostPlants Anthuriums Vof
Hoefslag 3
2641 ZZ Pijnacker
T: 015 369 22 11 - Gerrit Verschoor
M: 06 51 966 516 - Henk Post
F: 015 361 74 32
E: info@postplants.nl
www.postplants.nl

Publicatiedatum: